Swart Heemskerk

Wie zijn wij

Wij zijn Rob en Suzette Swart en eigenaar van Autobedrijf Swart Heemskerk. Wij zijn na een jarenlange ervaring in de automotive branche in 2011 met veel gedrevenheid samen dit bedrijf gestart. We zijn ontzettend trots dat we onze wens om een onafhankelijk autobedrijf te starten, waar hebben gemaakt. Alleen in deze onafhankelijkheid kun je naar onze mening met trots, passie, gedrevenheid en eerlijke handelsmentaliteit ondernemen.

Rob is vanaf zijn 18e als monteur begonnen en heeft in de loop der jaren alle mogelijke technische papieren behaald, tot Master Technician en apk keurmeester aan toe. Na 13 jaar is hij verder gegaan als autoverkoper om na 3 jaar als vestigingsmanager bij Toyota Beverwijk te worden aangesteld. Na 9 jaar met veel plezier dat bedrijf te hebben geleid zag Rob door de enorme groei van de organisatie dat hij daar niet meer op zijn plek zat, waardoor de wens om het roer om te gooien groeide. Daar ging Suzette, de echtgenote van Rob, helemaal in mee. Suzette is sinds 2006 werkzaam in de automotive branche als service adviseuse. Ze heeft altijd vol enthousiasme de receptie bemand en de klanten te woord gestaan. Ook bij haar staat persoonlijk contact en een eerlijke behandeling voorop.

Ons motto is en blijft: ‘help een klant zoals je zelf geholpen wilt worden.’ Voor iedere handeling is dit onze gouden stelregel. Of het nou gaat om een reparatie, onderhoud of om de aankoop van een andere auto, wij zullen ons altijd verplaatsen in uw situatie en daarmee streven naar het juiste advies.

Op het ideale moment kwam de mogelijkheid om het voormalig pand van autobedrijf Hooiveld over te nemen. Perfect gelegen aan de Rijksstraatweg tussen Castricum en Heemskerk. De showroom met twee verdiepingen leent zich uitstekend voor het presenteren van zowel auto’s als nieuwe en gebruikte brommobielen. Waar Rob en Tim de werkplaats bemannen zorgt Suzette voor de administratie en de verkoop.
De moderne, ruime werkplaats is volledig uitgerust voor reparatie, apk en onderhoud aan alle merken personenauto’s en brommobielen.

Autobedrijf Swart Heemskerk is naast een full service BOVAG autobedrijf ook officieel brommobiel-dealer voor de hele regio Kennemerland

Wij kijken uit naar uw bezoek aan ons bedrijf! De koffie staat klaar!